Köp biljett

Vattenlandet

ETT ÄVENTYRSBAD UNDER BAR HIMMEL

Söderhavet möter Siljan i Vattenlandet. Välkommen till ett komplett äventyrsbad där såväl småplaskande småttingar som vilda blötdjur ryms och har kul. Bada i ett varmt poollandskap med 3 olika pooler och 10 kittlande rutscbanor med bland annat Sveriges längsta konstgjorda forsränning – Crazy river. Välkommen till Dalarnas vattenparadis!

VISA ALLA AKTIVITETER

Utomhusbad

Runt poolerna i vattenlandet finns rymliga soldäck och sköna grönområden där du kan vila upp dig en stund och njuta av solen och utsikten. Äter gott gör du i restaurang Oasen med fullständiga rättigheter och utsikt över poolområdet och Siljan. I poolkiosken finns glass och annat gott att svalka sig med vid poolkanten. Vattenlandet är ett utomhusbad men poolerna är uppvärmda och håller öppet oavsett väder.

Ännu fler vattenaktiviteter på Leksand Sommarland

Bad och andra vattenaktiviteter begränsar sig inte till Vattenlandet. På Leksand Sommarland kan du dessutom ta ett dopp i Siljan, ta dig an vattenhinderbanan Wipeout Siljan, paddla kanot och trampa trampbåt, flyga utför med Hoppbåten, ha vattenkrig i Blaster boats och låta de minsta barnen ratta små elbåtar.

Varmt välkommen till familjens blötaste och galnaste äventyr! 

 

Mer från Leksand Sommarland

Boka paket med boende, köp biljetter eller se våra öppettider.

 • Paket & erbjudanden

  Här kan du boka sommarens aktuella paket och erbjudanden.

  BOKA PAKET
 • Biljetter & priser

  Köp biljetter och säsongskort till Leksand Sommarland.

  KÖP BILJETTER
 • Öppettider

  Här hittar du öppettiderna för Leksand Sommarland.

  ÖPPETTIDER