Köp biljett

Småbarnssemester med extra allt i Dalarna!

Utmaningen med att hitta den perfekta semesterdestinationen för familjen. Har du upplevt den någon gång? Det som funkar för de minsta tråkar ut de äldre och som vuxen… det är kort och gott lite krångligt att få till drömsemestern som passar alla.

  • Små barn vill känna sig både fria och trygga på samma gång, kunna klättra, leka och bada tillsammans med föräldrarna.
  • Mittemellanstora barn vill ha större ytor och utmaningar, men behöver ändå övervakas av ett föräldraöga.
  • Stora barn vill ha eget ansvar, ha kul med svårare utmaningar och springa runt själva (gärna långt ifrån både småsyskon och föräldrar).
  • De vuxna vill ha nöjda, glada och aktiva barn, samtidigt som de själva får ha roligt, men även kan ta det lite lugnt mellan varven.

Finns ens semesterstället som tickar boxarna och gör hela familjen nöjd? Ja, faktiskt, och det ligger närmare än du tror.

Leksand Resort – barnfamiljens sommarpärla

På Leksand Resort bor familjen i små och mysiga – eller stora och rymliga – stugor. Eller varför inte i familjetält med extra guldkant i glampingbyn? För familjen som älskar att campa är den 5-stjärniga campingen bäddad för succé.

Glamping

Glampingbyn, Leksand Resort

 

LÄS MER OM BOENDE

 

Vakna till fågelkvitter, glittrande vatten och sus i träden. Frukost i friska luften? Varför inte! Ta en tur på strandpromenaden och doppa fötterna i Siljan medan barnen spelar Äventyrsgolf och leker i minitrafikstaden. Eller kanske lockar bad vid sandstranden eller en kajaktur mer?

 

LÄS MER OM AKTIVITETER

 

Badstrand

Badstranden, Leksand Resort

På eftermiddagen serveras grillbuffé i restaurangen och de vuxna får en stunds andrum medan barnen dansar loss på minidisco med Billy Bäver.

Följande dag inleds med frukostbuffé för att ladda upp för en dag på Sommarland! Det ligger nära, bara en kort promenad bort.

På Leksand Sommarland blir ingen dag den andra lik

Vattenlek, låghöjdsbana och karuseller för småbarnen. Motorland, höghöjdsbanor, fun lazer tag och action för de äldre. Familjetävling i hinderbaneäventyret Wipeout Siljan är ett måste! Och försten ned i vattenrutschbanan Crazy Canyon i sluttningen ner mot Siljan – 300 meter lång med galna vindlande kurvor.

Trafikstaden Leksand Sommarland

Trafikstaden, Leksand Sommarland

Små eller större barn eller en mix av båda –  en familjesemester på Leksand Resort och Sommarland är tid tillsammans och massor att göra för alla, oavsett ålder och preferenser. Bra service, stort utbud och familjär stämning vart stegen än tar er.

Smultronställe och småbarnssemester i ett – sluta leta runt, du har hittat det!

Varmt välkomna till sommaräventyret i Leksand. En familjesemester att både minnas och komma tillbaka till, om och om igen.

SE AKTUELLA PAKET & ERBJUDANDEN